Vilkår og betingelser

Pris
Moms på 25% er inkludert i prisen. Ved ordre i Norge er frakten gratis. Alle ordre i Europa vil ha et frakt tillegg på 99,-.

Frakt og levering
Alle ordre sendes med A-post. Du vil motta en hentelapp i postkassen din og varen vil være på ditt nærmeste postkontor. Det er dessverre ingen sporing på pakken, da dette ville vært en ekstra kostnad som verken du eller jeg er interessert i.

Jeg sender bestillinger til trykk hver mandag, og mottar plakatene tirsdag/onsdag. Så fort jeg får de fra trykkeriet sender jeg de ut. Det vil da si at om du bestiller på mandag eller tirsdag må du vente 8-9 dager på varen din.

Henter du ikke pakken blir den returnert til oss. Når vi har fått varen tilbake blir pengene refundert (ikke fraktomkostninger). Ønsker du å bestille varen igjen må du legge inn en ny bestilling i nettbutikken.

Angrerett
Angrerettloven gjelder ved alle kjøp og angreretten er på 14 dager (jf. Angrerettloven § 20). Produktene og produktforpakningen skal være intakt, d.v.s. ubrukt og ikke ødelagt eller skadet. Du som kunde betaler returfrakt når du bruker angreretten. Etter å ha mottatt varen vil pengene bli refundert innen 14 dager.

Returadresse:

Enkontrast
v/Vibeke Illevold
Nordbråtenveien 18
1410 Kolbotn

Personvern
Enkontrast gir ikke ut dine personopplysninger til en tredje part. I samsvar med Loven om personvern har du rett til å få utlevert informasjonen vi har registrert om deg.

Copyright
Alt innhold på denne nettsiden tilhører Enkontrast. Innholdet er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning.

Papirtyper
A5, A4 og 30×40 blir trykket på 200g resirkulert papir (Cyclus). 50×70 trykkes på 180-200g hvitt papir, så om du f.eks. bestiller en 50×70 og en 30×40 så vær obs på at papirtypen er forskjellig.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.