Vår historie så langt.

banner_omoss_1190x410px

Historien

Påsken 2014 kjøpte vi vår første leilighet sammen. Endelig hadde vi noe som var bare vårt og som vi kunne gjøre akkurat hva vi ville med. Vi pusset opp leiligheten med enkle grep, slipte gulvet, malte veggene og kjøkkenet og fikk den slik vi ønsket. Den sommeren opprettet jeg en instagram konto med interiør som tema. Jeg hadde lenge fulgt andre og likte så godt å holde på med det selv. Det var godt å få utløp for litt kreativitet.

Året etter ble vi plukket ut som finalister i Norges Vakreste Hjem 2015 i BoligPluss. Vi vant ikke, men det var en morsom erfaring å ha med seg. Og vi har en fin reportasje å se tilbake på.

Vi flyttet bare fem måneder etter besøket av BoligPluss, da vi fant ut av familien vår skulle utvides februar 2016. Da vi overtok leiligheten, som måtte totalrenoveres, 1. november hadde vi bare seks uker på å gjøre den innflyttingsklar. Det var en tøff, morsom, lærerik periode med voksende mage, usunne middager og lange dager. Alle designvalg måtte tas på stående fot og jeg var så fornøyd med alle valg vi tok. Det føltes så riktig og det er en god følelse.

Vår første lille gutt kom til verden 18. februar 2016 og bare 2 timer før vannet gikk, hadde vi malt gulvet i gangen. Vi pusset altså opp helt til fødselen var i gang, men etter det tok vi en lang oppussingspause og jeg tok meg en instagrampause for å bruke tiden til å bli kjent med vårt lille vidunder.

Sommeren 2016 var jeg tilbake på instagram for fullt og helt siden jeg startet med instagram i 2014 har jeg hatt et ønske om å lage plakater som passer den skandinaviske interiørstilen. Tenk så gøy å kunne se plakatene sine hjemme hos andre. Nå er tiden kommet og jeg må bare hoppe. Så får vi se hvor jeg lander.

Om oss

Vi er Morten og Vibeke. Kjærester, forlovede, samboere og foreldre til to fantastiske gutter ved navn Tian (f. 18.02.16) og Theodor (f. 24.06.17). Vi er begge utdannet grafisk designere ved NKF i Oslo og RMIT i Melbourne, Australia.

Kontakt oss

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.